Even voorstellen

Mijn naam is Gerdy Steeghs, woon in Beringe en ben getrouwd met Eric. Samen hebben we een zoon, Nick en een lieve schoondochter Mieke.

Ik ben trotse oma van 2 kleinkinderen en mijn hobby’s zijn de schutterij en lekker wandelen.

Naast 12 uur als beheerder van ‘t ERF, werk ik ook nog bij Zorgcentrum Vincent Depaul met veel plezier.

Ik ga voor een fijne en leuke samenwerking met alle verenigingen en vrijwilligers van Egchel en sta open voor nieuwe ideeën voor ‘t ERF.

Met vriendelijke groet, Gerdy.

 

Hallo, mijn naam is Anda van Soest en ben assistent beheerder bij ‘t ERF. In 2005 ben ik vanuit Roemenië naar de Wageningen Universiteit gekomen voor mijn Master opleiding in Urban Environment Management.

In mijn laatste 3 maanden, voor vertrek terug naar Roemenië, kreeg ik een baan aangeboden en heb en een stuk grond gekocht om een huis op te gaan bouwen. Toen heb ik mijn man (uit Panningen) ontmoet en daarna zijn alle plannen gewijzigd en ben in Nederland gebleven.

Ondertussen wonen we al meer dan 10 jaar in Egchel en hebben twee prachtige meiden: Sofia en Emily. Ze zijn de zonnetjes voor mijn ogen. Helaas met mijn opleiding alleen werk te vinden in de noordelijke delen van Nederland.
Daarop heb ik gekozen om iets anders te gaan doen. Dichter bij huis, zodat ik er voor mijn meiden kan zijn, en om in onze woonplaats meer nieuwe mensen te ontmoeten.
Ik hoop jullie allemaal gezellig te mogen ontvangen bij ons gemeenschapshuis ‘t ERF. Tot snel, groetjes Anda.